top of page

Chianti, Toscana

Chianti, Toscana. Bare navnene får oss til å drømme om bølgende landskap, sjarmerende små landsbyer på hver liten topp, vingårder langs åssidene, veiene som slynger seg gjennom landskapet, koselige små cafeer og restauranter, og selvsagt deilige viner og himmelsk lokal mat.


Kun 30 minutter utenfor Firenze ligger Villa Poggio de Gaville. En smykke av en villa fra 1700 tallet som er totalt restaurert og fremstår i dag som et maleri. 

Her vil vi nyte noen deilige dager med mat og vin i fokus. Innehaver vil lage herlige italienske retter, av de beste råvarer, og med vin fra de lokale vingårdene.
Her vil dere få en bit av det gode liv, i selve hjerte av Italia.

Be om tilbud på overnatting
inkl. frokost og 4 retters middag.

Samt ønsket aktiviteter.
Her er det nok å velge mellom. 

Vi kan arrangere turer for lukkede grupper på inntil
18 personer.

Høydepunkter

Bosted er en fantastisk villa fra 1700-tallet som ligger i idylliske omgivelser med trær, vingårder og olivenlunder litt utenfor Firenze i Chianti området.
Vi bor midt i det vakreste Italia har å by på, nær Greve in Chianti, Panzano og Siena.

Våningshuset ble restaurert til sin opprinnelige prakt i 2004 og er innredet med sjarmerende møbler i toskansk stil med eksotiske møbler fra 48 forskjellige land i verden, en refleksjon av eierens interkulturelle ånd.
 
Rommene i villaen har navnet på Horoskop-tegnene:
Ditt stjernetegn, eller stjernetegnet, reflekterer solens posisjon da du ble født. Med sin sterke innflytelse på din personlighet, karakter og følelser, er skiltet ditt et kraftig verktøy for å forstå deg selv og dine relasjoner. Og selvfølgelig kan skiltet ditt vise deg veien til et utrolig liv.


Stedet tilbyr mye for den som vil utforske Chianti: 

     Vingårdsbesøk med vinsmaking

     Ostefabrikk

     Sykkelturer

     La dolce vita i en Fiat 500 eller Ferrari

     Fly i luftballong over Toscana.

     Mestre villhester

     Yoga

     Matkurs

     Massasje

     Trøffeljakt


Vi tilbyr en mengde aktiviteter. Her er det bare å velge.

Kontakt oss

Takk for innsendingen din!

Oppsatte turer


Turen kan arrangeres for lukkete grupper.
Perfekt for en weekend med teambuilding. 
Ta kontakt for priser og tilgjengelighet.

 

Bente Hovland

En fantastisk uke i Franciacorta Italia. Herlige opplevelser, sykkelturer, omvisning på vingårder, båttur, kos med bassenget, deilig mat og drikke. Rett og slett det gode liv. Alt perfekt tilrettelagt av ITA Travel. Anbefales!

Leif Buch Hansen

Det har vært en fornøyelse å bli enda bedre kjent med Frank i ITA Travel på tur i og rundt Franciacorta, Sulzano og Iseo. Alt perfekt tilrettelagt, med sykkeltur, vingårder og ikke minst båttur på Lake Iseo. Anbefales på det sterkeste.

Gro Rossebø

Flotte turer, presis og kjappe tilbakemeldinger. Frank var en super turleder som så til at alle hadde det bra. Anbefales om du elsker det gode liv i Italia.
bottom of page