På tur med
Dag Otto Lauritzen

Ita Travel og Dag Otto Lauritzen presenterer en tur du ikke vil gå glipp av, til nydelige Franciacorta og Lake Iseo. En tur hvor vi fokuserer på det gode liv. Sykkelturer på bilfrie veier, vingårdsbesøk, deilig matopplevelser, båttur på vakre Lake Iseo. Og selvsagt vil Dag Otto holde foredrag med masse humor. En tur med fokus på samhold og hygge. En tur som passer for de fleste.

 

Vi bor på et koselig firestjerners hotell med svømmebasseng og nydelig utsikt over Lago d’Iseo. Vi vil ha hele hotellet for oss selv for å få et fint samhold i gruppen. Lake Iseo er en skjult perle mellom mer kjente Garda og Como. Området er mest kjent for vinproduksjon av "sprudlevin". Og vi snakker ikke Prosecco, men den deilige Franciacorta vinen. Italias svar på Champagne.

Inkludert

3 netter på 4* Hotell

Vingårdsbesøk inkl. lunsj

Transport iflg program

Sykkelleie m/guider

Foredrag av Dag Otto

Båt t/r Monte Isola

3 x frokost

2 x middag (3 retter)

1 x lunsj (3 retter)

Reiseleder fra Ita Travel

Ekstra

Dobbeltrom med hage/terrasse
Enkeltrom 
Turistskatt betales direkte til hotellet. 

 

Tilbudet inkluderer ikke flyreise til Italia eller transport t/r flyplass.. EL sykkel på forespørsel.

Betalingsbetingelser: 
Depositum: 30%

Betalingsfrist: 7 dager fra mottak av faktura.
Rest sum 60 dager før avreise.

Program

Dag 1

Ankomst Italia. Innsjekk og velkomst sprudlevin i baren. Ettermiddagen nytes ved bassenget. Felles Italiensk middag om kvelden i koselige Paratico. Dag Otto vil selvsagt være med og presentere seg og fortelle litt hva dagene vil bringe.

Dag 2

Etter en herlig frokost setter vi oss på syklene og utforsker vinområdet Franciacorta. Med guider sykler vi langs vingårder på koselige bilfrie veier. Dag Otto vil bidra med sitt gode lynne og vil være en inspirasjon under hele sykkelturen. Vingården Al Rocol er vårt endestopp. En familiedrevet vingård hvor eieren vil ta i mot oss med åpne armer. Her blir det omvisning i vinkjelleren hvor vi blir fortalt hvordan Franciacorta vinen blir produsert og kan kalle seg Italias svar på Champagne. Etter dette vil vi nyte en nydelig lunsj med viner. Under lunsjen vil Dag Otto vil holde sitt foredrag. Så her må man åpne både munn og ører. Etter en slik opplevelse blir vi hentet av bussen vår og kjørt trygt tilbake til hotellet. Ettermiddagen nytes ved bassenget. Eller en rusletur i sjarmerende Sarnico som kan by på mange koselige butikker og (iskrem) barer. Kvelden på egenhånd.
Med forbehold om endringer på grunn av været

Dag 3

Etter frokost er det tid å utforske Lake Iseo. Båten tar oss på kryss og tvers innom koselige steder før vi ender opp på Monte Isola. Hvor Mesternes Mester ble innspilt i 2014. Og selvsagt blir det kopi av dette. Vi sykler rundt øyen, på bilfrie veier, stopper på små koselige tettsteder før vi ender opp ved vannkanten og vi antar en klassisk pizza lunsj. Etter endt lunsj tar båten oss tilbake til hotellet.  Felles avslutnings middag om kvelden.
Med forbehold om endringer på grunn av været

Dag 4

Frokost og avreise.

Pris per person blir satt når dato for 2023 er klar.-​

Kontakt oss

Takk for innsendingen din!

Oppsatte turer

2 - 5 juni 2022 Ferdig
6 - 9 juni 2022 Ferdig
9 - 12 juni 2022 Ferdig

Vi jobber med tur også i 2023.
Dato enda uviss. Meld din interesse så tar vi 
kontakt når dato er fastsatt.

Bente Hovland

En fantastisk uke i Franciacorta Italia. Herlige opplevelser, sykkelturer, omvisning på vingårder, båttur, kos med bassenget, deilig mat og drikke. Rett og slett det gode liv. Alt perfekt tilrettelagt av ITA Travel. Anbefales!

Nina Skille Midtgård

På tur med Dag Otto og Ita Travel, kunne ikke vært en bedre tur. Frank er unik reiseleder- ryddig organisert og kjapp til og svare på Mail og fixer om det skulle være noe. Supert hotell, restauranter og god mat & vin, fine sykkelturer, med Dag Otto i front og 2 ekstra guider. Alt var helt på stell. Terningkast 6. Reiser gjerne med Ita Travel ved en annen anledning

Magnhild Lode Ege

Heilt fantastisk!
God mat, flotte sykkelturer og ikke minst god vin.
Vi var 20 personer fra Jæren Sportssenter som reiste, men alle ble inkludert i gruppen. Meget proft arrangert av Ita Travel og Dag Otto. Tusen takk for minnerike dager!