top of page
Påmelding

Kontakt oss

Takk for innsendingen din!

Skreddersydd tur

Bli med Ita Travel på en av våre "Sprudleturer" til nydelige Franciacorta og Lake d'Iseo i Lombardia. En tur hvor vi fokuserer på det gode liv. Sprudlevin, deilig mat, opplevelser, vingårdsbesøk, shopping og late timer ved bassenget. Den perfekte venninne tur!

Vi bor i syd enden av innsjøen, på et lite koselig hotell med basseng, nærhet til innsjøen og restauranter og kafeer. Et sted som turistene enda ikke har oppdaget.


Denne turen kan "klippes og limes" og forlenges.
Ta kontak
t for en skreddersydd "sprudletur".

NB! Norwegian vil fra 2023 fly direkte fra Oslo og Bergen til Bergamo.

Bente Hovland

En fantastisk uke i Franciacorta Italia. Herlige opplevelser, sykkelturer, omvisning på vingårder, båttur, kos med bassenget, deilig mat og drikke. Rett og slett det gode liv. Alt perfekt tilrettelagt av ITA Travel. Anbefales!

Leif Buch Hansen

Det har vært en fornøyelse å bli enda bedre kjent med Frank i ITA Travel på tur i og rundt Franciacorta, Sulzano og Iseo. Alt perfekt tilrettelagt, med sykkeltur, vingårder og ikke minst båttur på Lake Iseo. Anbefales på det sterkeste.

Marianne Gustafson

8 damer på jubileumstur høsten 2022. Utrolig behagelig med god hjelp under hele oppholdet. Alt perfekt tilrettelagt og ikke minst det beste vingårdsbesøket vi har hatt på de 20 turene vi har sammen. Anbefaler ITA Travel og Lake Iseo på det varmeste.
bottom of page