top of page

Leilighet Lake Iseo

Sjarmerende leiligheten med to soverom ligger perfekt til i sydenden av Lake Iseo. Stort basseng tilgjengelig for gjestene. Kun få minutter til butikker, barer, restauranter i Paratico og Sarnico. Vindistriktet Franciacorta er utenfor stuedøren. med sine over 100 vingårder er det et mekka for vinelskere. 

Området er også perfekt for sykkel og gåturer. Et yndet sted for aktivitetsferie. Båtene som tar dere rundt på Lake Iseo stopper rett utenfor døren. En båttur til øyen Monte Isola er et must om man ferierer her. 

Innen en time når man byer som Bergamo, Milano, Verona og Brescia. Kombiner gjerne en aktivitetsferie med litt byliv.

Minimum ukesleie. Lørdag til lørdag.
NB! Bassenget er åpent fra 1 mai og ut oktober.


Se vår "Sprudleturi Franciacorta. Om du vil oppleve noe av dette mens du er i Franciacorta er det bare å kontakte oss.

Inkludert

2 Dobbelsoverom

2 bad

Fullt utstyrt kjøkken

Stue og spisestue

2 Terrasser

Utendørs lounge

Aircondition

TV

Vaskemaskin

Mikrobølgeovn

Sengetøy, Håndklær

WiFi

Svømmebasseng

Avstander

Leiligheten ligger i Paratico/Sarnico, ved sydenden av Lake Iseo.  Avstander: Bergamo (flyplass) 30 km. Brescia 35 km. Lake Garda 50 km. Milano 75 km. Verona 110 km. 

Kontakt oss

Takk for innsendingen din!

Kontakt oss

Kontakt oss idag for tilgjengelighet og pris.

Oppgi "Leilighet Lake Iseo" i meldingsteksten.

Bente Hovland

En fantastisk uke i Franciacorta Italia. Herlige opplevelser, sykkelturer, omvisning på vingårder, båttur, kos med bassenget, deilig mat og drikke. Rett og slett det gode liv. Alt perfekt tilrettelagt av ITA Travel. Anbefales!

Leif Buch Hansen

Det har vært en fornøyelse å bli enda bedre kjent med Frank i ITA Travel på tur i og rundt Franciacorta, Sulzano og Iseo. Alt perfekt tilrettelagt, med sykkeltur, vingårder og ikke minst båttur på Lake Iseo. Anbefales på det sterkeste.

Gro Rossebø

Flotte turer, presis og kjappe tilbakemeldinger. Frank var en super turleder som så til at alle hadde det bra. Anbefales om du elsker det gode liv i Italia.
bottom of page