Toscana

Mariangela Di Fiore

Bli med Mariangela og Ita Travel til Italia! 

Mariangela Di Fiore.jpeg

På tur til Napoli med
Mariangela Di Fiore

Mariangela Di Fiore presenterer en tur til hennes kjære Napoli. En ekte og usminket tur hvor Mariangela viser deg det historiske Napoli. Vi møter mennesker som forteller sine historier, mennesker som stod opp i mot mafiaen. I tillegg tar Mariangela oss med på sydende matmarkeder og introduserer oss for byens spesialiteter. Her får vi smake ekte napolitansk mat, av mange regnet som verdens beste kjøkken. 

Skrivekurs med Mariangela

Drømmer du om å skrive bok? Eller bare bli generelt flinkere til å skrive? Gjennom dette kurset med den prisbelønte norske forfatteren Mariangela Di Fiore
får du en grundig innføring i skrivekunst og historiefortelling. Ikke gå glipp av denne unike muligheten til å lære og veiledes fra en av Norges mest spennende og allsidige forfattere
Og hvor er bedre å gjøre dette enn i Roma og Toscana.

Toscana.jpeg
Mariangela Di Fiore.jpeg

Matkurs med Mariangela

Bli med Mariangela Di Fiore til vakre Chianti i Toscana. Mariangela lager mat som vekker følelser. Og hvor er bedre å gjøre dette enn i Toscana. Til tross for de store regionale forskjellene, så er det den genuine matinteressen som knytter alle italienere sammen.
For her dreier alt seg om mat. Det er det viktigste i livet, det alt kretser omkring. Man snakker om, diskuterer og lever for mat. Maten er selve Italias sjel.