Matkurs med
Mariangela Di Fiore

Bli med Mariangela Di Fiore til vakre Toscana. Mariangela lager mat som vekker følelser. Og hvor er bedre å gjøre dette enn i Toscana. I nydelige omgivelser, kun 30 minutter utenfor Firenze ligger Villa Poggio de Gaville. En smykke av en villa fra 1700 tallet som er totalt restaurert og fremstår i dag som et maleri. Til tross for de store regionale forskjellene, så er det den genuine matinteressen som knytter alle italienere sammen. For her dreier alt seg om mat. Det er det viktigste i livet, det alt kretser omkring. Man snakker om, diskuterer og lever for mat. Maten er selve Italias sjel.

Her vil vi nyte noen deilige dager med mat og vin i fokus. Et "hands-on" matkurs der vi vil lage herlige italienske retter, av de beste råvarer, og med vin fra de lokale vingårdene.

Mariangela vil strø om seg med sin kunnskap og vil ta dere med på en kulinarisk reise rundt kjøkkenbenken. Et kurs for den som elsker Italia og italiensk mat. Et kurs for samhold, hygge og en bit av det gode liv, i selve hjerte av Italia.

Ekstra

Tillegg for superior rom: 840,- p.p
Tillegg for rom med terrasse: 1.020,- p.p
Tillegg for singelrom: 1.680,- (alene i dobbeltrom)

Betalingsbetingelser: 50% ved påmelding. Rest 60 dager før ankomst.
 

Høydepunkter

Bosted er en fantastisk villa fra 1700-tallet som ligger i idylliske omgivelser med trær, vingårder og olivenlunder utenfor Firenze i Chianti området.
Vi bor midt i det vakreste Italia har å by på, nær Greve in Chianti, Panzano og Siena.

Våningshuset ble restaurert til sin opprinnelige prakt i 2004 og er innredet med sjarmerende møbler i toskansk stil med eksotiske møbler fra 48 forskjellige land i verden, en refleksjon av eierens interkulturelle ånd.
 
Rommene i villaen har navnet på Horoskop-tegnene:
Ditt stjernetegn, eller stjernetegnet, reflekterer solens posisjon da du ble født. Med sin sterke innflytelse på din personlighet, karakter og følelser, er skiltet ditt et kraftig verktøy for å forstå deg selv og dine relasjoner. Og selvfølgelig kan skiltet ditt vise deg veien til et utrolig liv.

Kurset vil gå over 2  dager + ankomst/avreise dag
Fra du lander i Firenze, eller Pisa, vil vi ta hånd om deg. Privat transport står klar. 
De neste 4 dagene skal du bare nyte det gode liv i Italia.


Stedet tilbyr mye for den som vil forlenge oppholdet. 
Vingårdsbesøk, sykkelturer, besøke de mest kjente byene i Chianti er bare noe vi kan anbefale.

 

Fra kr. 11.990,-​ pr. person.

Prisen gjelder pr. person med overnatting i std dobbeltrom. Inkludert er 3 overnattinger på Villa Poggio di Gaville, 3 frokost, Stor 4 retters velkomstmiddag, 2 hele kursdager med Mariangela Di Fiore inkl. mat & vin, Privat transport t/r flyplass Firenze eller Pisa. Fly er ikke inkludert i prisen.


Kontakt oss

Takk for innsendingen din!

Oppsatte turer

Turen arrangeres for lukkete grupper.
Programmet kan "klippes og limes" etter ønske og passer perfekt for firmatur, vennetur etc.
Ta kontakt for priser og tilgjengelighet.

Bente Hovland

En fantastisk uke i Franciacorta Italia. Herlige opplevelser, sykkelturer, omvisning på vingårder, båttur, kos med bassenget, deilig mat og drikke. Rett og slett det gode liv. Alt perfekt tilrettelagt av ITA Travel. Anbefales!

Leif Buch Hansen

Det har vært en fornøyelse å bli enda bedre kjent med Frank i ITA Travel på tur i og rundt Franciacorta, Sulzano og Iseo. Alt perfekt tilrettelagt, med sykkeltur, vingårder og ikke minst båttur på Lake Iseo. Anbefales på det sterkeste.

Gro Rossebø

Flotte turer, presis og kjappe tilbakemeldinger. Frank var en super turleder som så til at alle hadde det bra. Anbefales om du elsker det gode liv i Italia.