Skrivekurs med
Mariangela Di Fiore i Roma

29/3 - 2/4 2023
Drømmer du om å skrive bok? Eller bare bli generelt flinkere til å skrive? Gjennom dette kurset med den prisbelønte norske forfatteren Mariangela Di Fiore får du en grundig innføring i skrivekunst og historiefortelling. Di Fiore går gjennom alle delene av skriveprosessen og deler raust av egne skriveerfaringer. Her får du blant annet lære om sjanger, karakterutvikling og hvordan bygge en historie som virkelig engasjerer og treffer leserne. Vi jobber med tekstutdrag og gjør relevante skriveøvelser, og Di Fiore både leser og kommer med konkrete og konstruktive tilbakemeldinger til deltagernes tekster, hvis ønskelig. Ikke gå glipp av denne unike muligheten til å lære og veiledes fra en av Norges mest spennende og allsidige forfattere.

Mariangela Di Fiore er en prisbelønnet, norsk forfatter som har utgitt en rekke bøker for barn, ungdom og voksne. 17 år gammel debuterte hun i novellesamlingen «Pust ut-pust inn» i 1999 og utga sin første roman i 2005. Hun er kjent for den personlige dokumentarboka Camorraland (2010), om den napolitanske mafiaorganisasjonen Camorra. I 2021 ga hun ut barneboken «Å ri på enhjørninger» sammen med illustratøren Lisa Aisato. Boken omhandler barnekreft og ble en bestselger. Hun mottok Brageprisen i 2021 for boka «Søstre», som omhandler 22. juli. Mariangelas bøker er oversatt til mange språk og har vunnet priser i både Norge og utlandet.

Høydepunkter

Skrivekurset med Mariangela Di Fiore finner sted midt i hjerte av Roma, ved foten av Gianicolo-åsene i det vakre og stemningsfulle Trastevere.
Vi bor på hotellet Donna Camilla Savelli, et kloster fra 1600-tallet, designet av den kjente arkitekten Francesco Borromini. Med respekt for den opprinnelige bygningen og arkitektoniske stil, ble klosteret restaurert og forandret til et luksushotell i 2008. 

Hvert rom i hotellet er unikt innredet med antikke møbler og historisk skjønnhet, og fra hotellets terrasse har du en fantastisk utsikt. Her kan du nyte et glass vin eller en bedre middag mens du ser utover den evige stad. 

I hotellets hage og sitruslund finner du fontener tilbake til slutten av 1800-tallet, og inne på hotellet finnes en rekke kunstverk fra renessansen. 
Dette er virkelig det perfekte stedet å fortape seg i skrivekunst, kultur, lokale viner og mat.


Kr. 14.990,-​ pr. person.
Prisen gjelder pr. person i dobbeltrom.
Inkludert er 4 netter med frokost, 2 middager,
3 kursdager med Mariangela Di Fiore.

Tillegg for singelrom: 1.880,- (alene i dobbeltrom) 

Fly/transport til/fra Italia er ikke inkludert i prisen.

Betalingsbetingelser:
50% betales ved påmelding.
Rest 60 dager før avreise.

 

Kontakt oss

Takk for innsendingen din!

Oppsatte turer

29/3 - 2/4 2023

Gruppestørrelse

Minimum 12 personer. Ved færre påmeldte innen fristen 31/12 vil turen bli avlyst.
Innbetalt depositum blir da refundert i sin helhet.

Se forøvrig våre
reisevilkår

 

Bente Hovland

En fantastisk uke i Franciacorta Italia. Herlige opplevelser, sykkelturer, omvisning på vingårder, båttur, kos med bassenget, deilig mat og drikke. Rett og slett det gode liv. Alt perfekt tilrettelagt av ITA Travel. Anbefales!

Leif Buch Hansen

Det har vært en fornøyelse å bli enda bedre kjent med Frank i ITA Travel på tur i og rundt Franciacorta, Sulzano og Iseo. Alt perfekt tilrettelagt, med sykkeltur, vingårder og ikke minst båttur på Lake Iseo. Anbefales på det sterkeste.

Gro Rossebø

Flotte turer, presis og kjappe tilbakemeldinger. Frank var en super turleder som så til at alle hadde det bra. Anbefales om du elsker det gode liv i Italia.