Skrivekurs med
Mariangela Di Fiore i Toscana

Drømmer du om å skrive bok? Eller bare bli generelt flinkere til å skrive? Gjennom dette kurset med den prisbelønte norske forfatteren Mariangela Di Fiore får du en grundig innføring i skrivekunst og historiefortelling. Di Fiore går gjennom alle delene av skriveprosessen og deler raust av egne skriveerfaringer. Her får du blant annet lære om sjanger, karakterutvikling og hvordan bygge en historie som virkelig engasjerer og treffer leserne. Vi jobber med tekstutdrag og gjør relevante skriveøvelser, og Di Fiore både leser og kommer med konkrete og konstruktive tilbakemeldinger til deltagernes tekster, hvis ønskelig. Ikke gå glipp av denne unike muligheten til å lære og veiledes fra en av Norges mest spennende og allsidige forfattere.

Mariangela Di Fiore er en prisbelønt, norsk forfatter som har utgitt en rekke bøker for barn, ungdom og voksne. 17 år gammel debuterte hun i novellesamlingen «Pust ut-pust inn» i 1999 og utga sin første roman i 2005. Hun er kjent for den personlige dokumentarboka Camorraland (2010), om den napolitanske mafiaorganisasjonen Camorra. I 2021 ga hun ut barneboken «Å ri på enhjørninger» sammen med illustratøren Lisa Aisato. Boken omhandler barnekreft og ble en bestselger. Hun mottok Brageprisen i 2021 for boka «Søstre», som omhandler 22. juli. Mariangelas bøker er oversatt til mange språk og har vunnet priser i både Norge og utlandet.

Høydepunkter

Bosted er en fantastisk villa fra 1700-tallet som ligger i idylliske omgivelser med trær, vingårder og olivenlunder utenfor Firenze i Chianti området.Vi bor midt i det vakreste Italia har å by på, nær Greve in Chianti, Panzano og Siena.

Våningshuset ble restaurert til sin opprinnelige prakt i 2004 og er innredet med sjarmerende møbler i toskansk stil med eksotiske møbler fra 48 forskjellige land i verden, en refleksjon av eierens interkulturelle ånd.
 

Rommene i villaen har navnet på Horoskop-tegnene:
Ditt stjernetegn, eller stjernetegnet, reflekterer solens posisjon da du ble født. Med sin sterke innflytelse på din personlighet, karakter og følelser, er skiltet ditt et kraftig verktøy for å forstå deg selv og dine relasjoner. Og selvfølgelig kan skiltet ditt vise deg veien til et utrolig liv.

Skrivekurset vil gå over 3 hele dager.
Dag 2 vil vi "bryte opp" litt og besøke en av vingårdene i nærheten. Guidet tur i vinkjeller samt vinsmaking står på programmet denne formiddagen. Stedet tilbyr mye for den som vil forlenge oppholdet.  Blant annet besøk på ostefabrikk, fly ballong over det toskanske landskapet, sykkel utleie, lei en Fiat 500.


Fra kr. 11.900,-​ pr. person.
Prisen gjelder pr. person med overnatting i dobbeltrom. Inkludert er 4 netter med frokost, 2 middager, Vingård besøk m/vinsmaking, Privat transport t/r flyplass Firenze eller Pisa og 3 kursdager med Mariangela Di Fiore.

 

Tillegg for singelrom: 1.680,- (alene i dobbeltrom) Tillegg for rom med terrasse: 800,- pr. person
(gjelder hele oppholdet)

Fly/transport til/fra Italia er ikke inkludert i prisen.

Betalingsbetingelser: Bindende påmelding.
Avbestilling inntil 60 dager før gir full refusjon minus gebyr på 500,-

Kontakt oss

Takk for innsendingen din!

Oppsatte turer

Denne turen arrangeres kun for lukkede grupper.
Passer perfekt for foreninger, firma, vennegjeng etc.
Ta kontakt for priser og tilgjengelighet.

 

Bente Hovland

En fantastisk uke i Franciacorta Italia. Herlige opplevelser, sykkelturer, omvisning på vingårder, båttur, kos med bassenget, deilig mat og drikke. Rett og slett det gode liv. Alt perfekt tilrettelagt av ITA Travel. Anbefales!

Leif Buch Hansen

Det har vært en fornøyelse å bli enda bedre kjent med Frank i ITA Travel på tur i og rundt Franciacorta, Sulzano og Iseo. Alt perfekt tilrettelagt, med sykkeltur, vingårder og ikke minst båttur på Lake Iseo. Anbefales på det sterkeste.

Gro Rossebø

Flotte turer, presis og kjappe tilbakemeldinger. Frank var en super turleder som så til at alle hadde det bra. Anbefales om du elsker det gode liv i Italia.