top of page

Villa Toscana

Nydelig villa med stor hage og svømmebasseng. Beliggende i det fredelige toskanske landskapet like utenfor den fortryllende middelalder landsbyen San Casciano dei Bagni.

Denne eksklusive eiendommen med ni soverom, ligger ideelt til for å gi gjestene fullstendig privatliv og for å utforske regionens kulturelle høydepunkter og mest spektakulære naturlige landskapet.

 

Eiendommen ligger i hjertet av Val d'Orcia, og representerer det perfekte stedet for dagsturer til de vakreste byene i Toscana, og gir en unik mulighet til å beundre det ikoniske landskapet mens du nyter regionens utrolig rike historiske og kulturarv. Vi tilbyr utflukter til fots og på sykkel. Besøk på vingårder, restaurantbesøk etc. Boligen har 9 soverom (14 personer) med innendørs og utendørs basseng. 


En perfekt Villa for storfamilie eller en stor vennegjeng.

Inkludert

9 soverom

7 bad

Oppvarmet basseng ute

Al Fresco Lounge

Al Fresco Terasse

Gym

Innendørs basseng

Sauna

Spa dusj

Fullt utstyrt kjøkken

Vaske/tørkemaskin

Bibliotek

WiFi

Air Condition

Security system

Parkering

Peis

TV og playstation

Avstander

San Casciano dei Bagni 8 km, Chianciano Terme 30 km, Montepulciano 41 km, Pienza 48 km, Perugia 65 km, Montalcino 67 km, Siena 105 km, San Gimignano 142 km, Firenze 145 km, Roma 161 km

Kontakt oss

Takk for innsendingen din!

Kontakt oss

Kontakt oss idag for å høre om tilgjengelighet.

Oppgi "Villa Toscana" i meldingsteksten.

Bente Hovland

En fantastisk uke i Franciacorta Italia. Herlige opplevelser, sykkelturer, omvisning på vingårder, båttur, kos med bassenget, deilig mat og drikke. Rett og slett det gode liv. Alt perfekt tilrettelagt av ITA Travel. Anbefales!

Leif Buch Hansen

Det har vært en fornøyelse å bli enda bedre kjent med Frank i ITA Travel på tur i og rundt Franciacorta, Sulzano og Iseo. Alt perfekt tilrettelagt, med sykkeltur, vingårder og ikke minst båttur på Lake Iseo. Anbefales på det sterkeste.

Gro Rossebø

Flotte turer, presis og kjappe tilbakemeldinger. Frank var en super turleder som så til at alle hadde det bra. Anbefales om du elsker det gode liv i Italia.
bottom of page