itatravel_edited.jpg

Ferieboliger

Gjennom Ita Travel kan du leie villa eller leilighet i Italia. Vi kan tilby en rekke flotte boliger med ulik beliggenhet og fasiliteter som kan passe en hver. Ta gjerne direkte kontakt med oss om ønsker og behov for din neste ferie.

Toscana

Ita Travel formidler utleie av villa i hele Toscana.
Vi har tilgang på et hundretalls boliger, alle med høy standard. Om du ønsker privat basseng, hage, stort kjøkken, langt på landet eller gåavstand til landsby.
Vi har det. Fra 4 personer og opp til flere familier samlet på et sted. 
Du som kunde betaler ingenting ekstra for vår tjeneste. Vi bare formidler.

For mer info send oss en e-post på: post@itatravel.no

Villa Toscana

Nydelig villa med stor hage og svømmebasseng. 

Denne eksklusive eiendommen med ni soverom, ligger ideelt til i hjertet av Val d'Orcia, og representerer det perfekte stedet for dagsturer til de vakreste byene i Toscana, og gir en unik mulighet til å beundre det ikoniske landskapet mens du nyter regionens utrolig rike historiske og kulturarv

Villa Toscana
Toscana kyst

Villa Toscana Kyst

Eiendommen ligger på en høyde i Toscana, med spektakulær utsikt over det krystallklare vannet i Tyrrenhavet, og gir et unikt tilfluktssted for de som ønsker fullstendig privatliv og avslapning i et av de mest populære områdene i Toscana.

Leilighet Firenze

Sjarmerende leiligheter i sentrum av Firenze, få skritt fra de mest eksklusive spisesteder, shopping og underholdningstilbud, og er det perfekte stedet for en avslappende ferie i en av de mest romantiske byene i Italia. 

Firenze
lagodiseo.JPG

Lago D'Iseo

Sjarmerende leiligheten med to soverom ligger perfekt til i sydenden av Lake Iseo. Stort basseng tilgjengelig for gjestene. Kun få minutter til butikker, barer, restauranter i Paratico og Sarnico. Vindistriktet Franciacorta er utenfor stuedøren. med sine over 100 vingårder er det et mekka for vinelskere.