itatravel_edited.jpg

Ferieboliger

Gjennom Ita Travel kan du leie villa eller leilighet i Italia. Vi kan tilby en rekke flotte boliger med ulik beliggenhet og fasiliteter som kan passe en hver. Ta gjerne direkte kontakt med oss om ønsker og behov for din neste ferie.

toscana.JPG

Toscana

Nydelig  villa med stor hage og svømmebasseng, Beliggende i det fredelige toskanske landskapet like utenfor den fortryllende middelalder landsbyen San Casciano dei Bagni.

Toscana Kyst

Eiendommen ligger på en høyde i Toscana, med spektakulær utsikt over det krystallklare vannet i Tyrrenhavet, og gir et unikt tilfluktssted for de som ønsker fullstendig privatliv og avslapning i et av de mest populære områdene i Toscana.

toscanakyst.JPG
firenz.JPG

Firenze

Denne sjarmerende leiligheten med to soverom ligger i sentrum av Firenze, få skritt fra de mest eksklusive spisesteder, shopping og underholdningstilbud, og er det perfekte stedet for en avslappende ferie i en av de mest romantiske byene i Italia. 

Villa Jensini

Denne eksklusive eiendommen i to etasjer ligger i hjertet av Toscana blant olivenlunder, rett utenfor den sjarmerende middelalderlands-byen Iano, nær byen Volterra. Villa Jensini er en oase for en stor familie eller små grupper. Villaen ligger 86 km fra Firenze lufthavn, Lucca er 61 km, Pisa er 58 km og Iano er 2,6 km.

Villa ita travel.JPG

Villa Lago Como

Villa Lago Como er en hjemmekoselig eiendom helt ved vannet i Ossuccio, ideell for enten en familieferie eller med en liten gruppe venner. Det ligger på kanskje det mest eksklusive området av Comosjøen.

Lago D'Iseo

Sjarmerende leiligheten med to soverom ligger perfekt til i sydenden av Lake Iseo. Stort basseng tilgjengelig for gjestene. Kun få minutter til butikker, barer, restauranter i Paratico og Sarnico. Vindistriktet Franciacorta er utenfor stuedøren. med sine over 100 vingårder er det et mekka for vinelskere. 

lagodiseo.JPG