top of page
Feriebolig Italia

Ferieboliger

Gjennom Ita Travel kan du leie villa eller leilighet i Italia. Vi kan tilby en rekke flotte boliger med ulik beliggenhet og fasiliteter som kan passe en hver. Ta gjerne direkte kontakt med oss om ønsker og behov for din neste ferie.

Toscana

Ita Travel formidler utleie av villa i hele Toscana.
Alle med høy standard. Om du ønsker privat basseng, hage, stort kjøkken,  på landet, ved sjøen eller gåavstand til landsby.
Vi har det. Fra 4 personer og opp til flere familier samlet på et sted. 

Send oss en uforpliktende forespørsel i dag!

Villa Toscana, Chianti

Vi kan tilby store og små villa som ligger i Chianti området. Fra små koselige hus til store villa med plass til flere familier. Kom med dine ønsker og behov og vi finner ferieboligen som passer deg, din familie og dine venner. 

Villa Toscana
Toscana kyst

Villa Toscana Kyst

Ønsker du ferie ved kysten? 
Toscana har en lang kystlinje og vi kan tilby villa som ligger nær strand og nær tettsteder/byer.
Send oss en henvendelse i dag og vi vil finne den rette ferieboligen for deg.

Leilighet Firenze

Sjarmerende leiligheter i sentrum av Firenze, få skritt fra de mest eksklusive spisesteder, shopping og underholdningstilbud, og er det perfekte stedet for en avslappende ferie i en av de mest romantiske byene i Italia. 

Firenze
lagodiseo.JPG

Lago d'Iseo

Sjarmerende leiligheten med to soverom ligger perfekt til i sydenden av Lake Iseo. Stort basseng tilgjengelig for gjestene. Kun få minutter til butikker, barer, restauranter i Paratico og Sarnico. Vindistriktet Franciacorta er utenfor stuedøren. med sine over 100 vingårder er det et mekka for vinelskere. 

bottom of page