top of page
Firmaturer

FIRMATUR

Å motivere sine ansatte er viktig. Kanskje dere har nådd et mål, ønsker å markere et jubileum eller motivere for et nytt mål frem i tid? Det å være sammen utenfor jobb gir gode opplevelser, samhold og trivsel. Å reise på tur sammen med gode opplevelser skaper minner.

 

Ita Travel har lang erfaring innen firmaturer. Vi har ingen begrensinger når det gjelder antall deltakere på tur. Både små og store firmaer er velkommen hos oss. Vi legger vekt på at turen skal favne alle. Forskjellig alder og ulike interesser er hensyn vi tar slik at aktiviteter og opplevelser er tilpasset dette. Vårt mål er at alle skal kunne delta og være en del av fellesskapet.

Vi tilbyr reiser til Italia, men har du ønske om andre destianasjoner, spør oss om den!

Firmaturer

Bente Hovland

En fantastisk uke i Franciacorta Italia. Herlige opplevelser, sykkelturer, omvisning på vingårder, båttur, kos med bassenget, deilig mat og drikke. Rett og slett det gode liv. Alt perfekt tilrettelagt av Ita Travel. Anbefales!

Nina Skille Midtgård

På tur med Dag Otto og Ita Travel, kunne ikke vært en bedre tur. Frank er unik reiseleder- ryddig organisert og kjapp til og svare på Mail og fixer om det skulle være noe. Supert hotell, restauranter og god mat & vin, fine sykkelturer, med Dag Otto i front og 2 ekstra guider. Alt var helt på stell. Terningkast 6. Reiser gjerne med Ita Travel ved en annen anledning

Leif Buch Hansen

Det har vært en fornøyelse å bli enda bedre kjent med Frank i Ita Travel på tur i og rundt Franciacorta, Sulzano og Iseo. Alt perfekt tilrettelagt, med sykkeltur, vingårder og ikke minst båttur på Lake Iseo. Anbefales på det sterkeste.

Din reise starter her

Takk for innsendingen din!

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page