top of page

Franciacorta og Lago d'Iseo

Turene i september 2023: FULLBOOKET
Neste påmeldings tur: 9-12 mai 2024


* Privat gruppe på min. 6 personer kan velge dato.

En skjult perle ved foten av Alpene. Midt mellom Verona og Milano har dette området fått være i fred fra masseturismen som årlig inntar Gardasjøen og Comosjøen. Dette er et område som har det meste. Den klassiske innsjøen, småbyene som ligger på rekke og rad langs vannet. Nydelig landskap som veksler mellom flatt og kupert i sør til fjell og daler i nord. Nydelig mat og ikke minst det Franciacorta er mest kjent for, "Sparkling Wine". Italias svar på Champagne. 

Området er et mekka for sykling, fotturer og vannsport. Her kan man sykle langs vinranker, besøke vingårder og smake på «boblevin» den ene dagen, og gå i fjellene den neste. Eller hva med en dag på hesteryggen, med piknik blant vinrankene?​ En båttur på innsjøen med stopp på Monte Isola er et must. På denne idylliske (bilfrie) øyen kan man leie sykkel og sykle rundt eller bestige øyens høyeste punkt og nyte en deilig lunsj.​

 

Vi bor på et koselig firestjerners hotell med svømmebasseng og nydelig utsikt over Lago d’Iseo. Innsjøen er en skjult perle mellom mer kjente Garda og Como. Området er mest kjent for vinproduksjon av "sprudlevin". Og vi snakker ikke Prosecco, men den deilige Franciacorta vinen. Italias svar på Champagne.

Pris fra kr. 9.990,-

Depositum kr. 3.000 
Restbeløp 60 dager før tur.

Inkludert

- 3 netter i std dobbeltrom 

- Gratis WiFi, parkering i garasje

- 3 x frokost

- 1 x lunsj på vingård inkl. viner

- 2 x middag

- Guidet tur i vinkjeller m/vinsmaking

- All transport beskrevet i program

- Båttur på Lake Iseo

- Sykkel (og hjelm)

- Sykkelguider

- Norsk reiseleder fra Ita Travel

Ekstra

- Singelrom kr. 1085 (hele oppholdet)

- Dobbeltrom med hage/terrasse
   kr. 895 pr. pers. (hele oppholdet)

- Alkohol til måltider

- EL sykkel 

- Turistskatt 1,50 € pr. natt/person

Ekstra service

- Privat transport t/r flyplass-hotell. 

- Utvide oppholdet? 

- Massasje på rommet etter endt sykkeltur

- Les alt vi tilbyr >>

Program

Dag 1

Ankomst Italia. Innsjekk på Ulivi Hotel ****. Ettermiddagen nytes ved bassenget før vi samles til en felles middag om kvelden i koselige Paratico.

Dag 2

Etter en herlig frokost setter vi oss på syklene og utforsker vinområdet Franciacorta. I "Brelett" tempo med egen guide sykler vi langs vingårder på koselige bilfrie veier. Vindistriktet Franciacorta har over hundre vingårder og vi vil vise dere dette nydelige området fra sykkelsete. Det blir stopp for å ta bilder og vi stopper selvsagt for en kaffe/drikke underveis. Endestoppet er vingården Al Rocol. En familiedrevet vingård som ikke bare produserer nydelig vin, men også har en herlig restaurant. Her blir det omvisning i vinkjeller hvor vi får innføring i hvordan Italias svar på champagne blir produsert. Så blir det vinsmaking og deilig lunsj.  Etter en slik opplevelse blir vi hentet av bussen vår og kjørt trygt tilbake til hotellet. Ettermiddagen nytes ved bassenget eller en rusletur i Paratico/Sarnico.
Har du støle ben etter sykkelturen kan vi også tilby en deilig massasje.
Kvelden på egenhånd.

Dag 3

Etter frokost er det tid å utforske Lake Iseo. Båten tar oss på kryss og tvers innom koselige steder før vi ender opp på Monte Isola. Her nyter vi noen timer langs promenaden, nipper til et glass vin med litt ost og skinke. De spreke kan sykle rundt øyen eller ta bena fatt og bestige øyens høyeste punkt, før båten tar oss tilbake til hotellet. Ettermiddagene nytes ved bassenget eller hva med en tur til Franciacorta Outlet. Et "must" for den shopping glade.
Vi avslutter dagen med en felles middag i Sarnico..

Dag 4

Frokost og avreise til flyplassen.​ 

Unike opplevelser:
Opplev vinområdet på hesteryggen, lei en Vespa eller en sportsbil. Nyt en dag på nydelige Lago d`Iseo i en klassisk Riva. 
Se alle mulighetene vi tilbyr våre kunder >>
 

 


 

Vi har valgt å ikke inkludere flybilletten i våres tilbud. Det gjør vi for at du skal få et innblikk i hva de forskjellige deler av reisen koster. Men også for at du da har mulighet til å finne de billigste flybillettene, utifra hvor du reiser fra i Norge og til de forskjellige destinasjonene. Hvor flyskatter og avgifter gjør at prisene varierer mye.
 

Påmelding

Kontakt oss

Takk for innsendingen din!

Skreddersydd tur

Bli med Ita Travel på en av våre "Sprudleturer" til nydelige Franciacorta og Lake d'Iseo i Lombardia. En tur hvor vi fokuserer på det gode liv. Sprudlevin, deilig mat, opplevelser, vingårdsbesøk, shopping og late timer ved bassenget. Den perfekte venninnetur!


Denne turen kan "klippes og limes" og forlenges.
Ta kontak
t for en skreddersydd "sprudletur".

Bente Hovland

En fantastisk uke i Franciacorta Italia. Herlige opplevelser, sykkelturer, omvisning på vingårder, båttur, kos med bassenget, deilig mat og drikke. Rett og slett det gode liv. Alt perfekt tilrettelagt av ITA Travel. Anbefales!

Leif Buch Hansen

Det har vært en fornøyelse å bli enda bedre kjent med Frank i ITA Travel på tur i og rundt Franciacorta, Sulzano og Iseo. Alt perfekt tilrettelagt, med sykkeltur, vingårder og ikke minst båttur på Lake Iseo. Anbefales på det sterkeste.

Marianne Gustafson

8 damer på jubileumstur høsten 2022. Utrolig behagelig med god hjelp under hele oppholdet. Alt perfekt tilrettelagt og ikke minst det beste vingårdsbesøket vi har hatt på de 20 turene vi har sammen. Anbefaler ITA Travel og Lake Iseo på det varmeste.
bottom of page