top of page

Leilighet Firenze

Denne sjarmerende leiligheten med to soverom ligger i sentrum av Firenze, få skritt fra de mest eksklusive spisesteder, shopping og underholdningstilbud, og er det perfekte stedet for en avslappende ferie i en av de mest romantiske byene i Italia.  Første etasje i leiligheten har en utsøkt blanding av tidssjarm og moderne komfort, og har et lyst og romslig dobbeltrom med eget marmorbad med stor dusj og et komfortabelt dobbeltrom med eget bad med dusj. I dette soverommet kan sengene deles inn i enkeltsenger. Begge soverommene har sjarmerende utsikt over de ikoniske røde hustakene i byen.

Fra det 13. til det 15. århundre var Firenze den ubestridte hovedstaden for kultur og kunst i Europa. Noen få dager er nok til å oppdage sitt vell av arkitektoniske og kunstneriske skatter, men også for å nyte alle de andre gledene i denne sjarmerende og livlige toskanske byen. Byens omdømme som en kunstby er uten sidestykke. Duomo er hjertet av Firenze, og er veldig lett å finne. Bare se etter den høye terrakottakuppelen som dominerer byens kappe. Den enkleste måten å komme seg rundt i dette området, med sine flate gater og brede fortau, er til fots.  

Ita Travel tilbyr guidet tur i Firenze. Vi kommer også med tips om hva en bør se, og ikke se, om dere ønsker å gå på egen hånd. Meld deg på vår unike gåtur utfra Firenze, hvor vi får oppleve naturen rundt byen. En rolig gåtur på et par timer i nydelig landskap som avsluttes på en vingård med vinsmaking og deilig lunsj. Vi returnerer til Firenze med bil.

Inkludert

2 Dobbelsoverom

2 bad

Fullt utstyrt kjøkken

Stue og spisestue

Panorama terrasse

Utendørs lounge

Aircondition

TV inkl. Netflix

Høytalere

Oppvaskmaskin

Kaffemaskin

Vaskemaskin

Sengetøy, Håndklær

WiFi

Avstander

Leiligheten ligger i Firenze sentrum.

Kontakt oss

Takk for innsendingen din!

Kontakt oss

Kontakt oss idag for å høre om tilgjengelighet.

 

Oppgi "Leilighet Firenze" i meldingsteksten.

Bente Hovland

En fantastisk uke i Franciacorta Italia. Herlige opplevelser, sykkelturer, omvisning på vingårder, båttur, kos med bassenget, deilig mat og drikke. Rett og slett det gode liv. Alt perfekt tilrettelagt av ITA Travel. Anbefales!

Leif Buch Hansen

Det har vært en fornøyelse å bli enda bedre kjent med Frank i ITA Travel på tur i og rundt Franciacorta, Sulzano og Iseo. Alt perfekt tilrettelagt, med sykkeltur, vingårder og ikke minst båttur på Lake Iseo. Anbefales på det sterkeste.

Gro Rossebø

Flotte turer, presis og kjappe tilbakemeldinger. Frank var en super turleder som så til at alle hadde det bra. Anbefales om du elsker det gode liv i Italia.
bottom of page