top of page
Woman at Vineyard_edited_edited_edited.jpg

Reiser

Vi viser deg Italia som du aldri har opplevd før. I våre reisepakker kan du oppleve Franciacorta og Lago d˙Iseo på sykkel, med stopp på anerkjente vingårder. Bli med på en av våre oppsatte turer med våre kjente samarbeidspartnere Dag Otto Lauritzen og Tom Egeland, eller skreddersy din egen uforglemmelige Italiatur!

Frank og Dag Otto

På tur med
Dag Otto Lauritzen

Ita Travel og Dag Otto Lauritzen presenterer en tur du ikke vil gå glipp av, til nydelige Franciacorta og Lake Iseo i Italia. En tur hvor vi fokuserer på det gode liv. Sykkelturer på bilfrie veier, vingårdsbesøk, deilig matopplevelser, båttur på vakre Lake Iseo. Og selvsagt vil Dag Otto holde foredrag med masse humor. En tur med fokus på samhold og hygge. En tur som passer for de fleste

Yoga - trening & opplevelse med
Christin Kalve

I løpet av 5 magiske dager i Italia får du alt kropp og sjel har lengtet etter i lang tid! 
Gode indre dialoger med deg selv, dyp og god pust, magisk Yoga med aromatisk avspenning & personlig «touch». Rytmer og glede, «Drivstoff «i regnbuens farger, effektiv og variert og effektiv styrke, kondisjon og core trening. Kombinert med sykkeltur til vingård og båttur på vakre Lake Iseo vil dette bli en tur du må få med deg.

Christin Kalve
Tom Egeland.jpeg

Roma og Firenze med
Tom Egeland

Vi inviterer til spennende skrivekurs og kulturell sightseeing med forfatteren Tom Egeland på forsommeren og sensommeren 2023. Egeland har solgt flere millioner bøker i over 24 land og har holdt en lang rekke skrivekurs opp gjennom årene. På kurset vil han dele sine tanker og teknikker med deg som enten drømmer om å slå gjennom som forfatter selv eller som bare ønsker å finpusse skriveferdighetene dine som hobbyprosjekt. Toms litterære helt - arkeologen Bjørn Beltø - har operert både i Roma og Firenze, og etter skrivekurset er Tom guide på de to byenes mest spektakulære turistmål.

Vintur i Franciacorta
 

På denne turen skal vi ta for oss 4 av de over 100 vingårdene i Franciacorta. Ikke en lett oppgave å plukke ut disse, men mange års erfaring med turer i regionen har vi selvsagt funnet våre favoritter som vi ønsker å vise dere. Fra de største og mest kjente til den lille sjarmerende familiedrevne vingård. 
En tur med fokus på vin. 

Vintur Franciacorta.png
itatravel italia.jpeg

Tur til vakre
Franciacorta & Lake Iseo

Bli med Ita Travel på vår populære "Sprudletur" til nydelige Franciacorta og Lake Iseo. En tur hvor vi fokuserer på det gode liv, sprudlevin, deilig mat, opplevelser, vingårdsbesøk, fine sykkelturer og late timer ved bassenget. Den perfekte venninnetur!

Skreddersydd tur

Har du ønsker om å reise til vakre Italia, men vet ikke hvor du vil reise eller hva du skal gjøre? Om du arrangerer for familie, venner eller firma kan vi bistå!

Vi i Ita Travel har god erfaring med å sette opp reiser og program for våre kunder. Ta kontakt med oss om du ønsker at vi skal skreddersy din neste tur til Italia!

På tur med Dag Otto
Villa Poggio di Gaville

Chianti, Toscana

Bli med oss til denne fantastisk plassen som ligger i idylliske omgivelser med trær, vingårder og olivenlunder i Chianti området. Vi bor midt i det vakreste Italia har å by på, nær Greve in Chianti, Panzano og Siena.

Opplev vakre Firenze

Du har latt deg blende av Duomo, Ponte Vecchio, Uffizi galleriet, Michelangelos David, Palazzo Pitti, alle fasjonable butikkene, iskremen, solnedgangen fra Piazzale Michelangelo etc. Listen er uendelig. Men, Toscanas hovedstad har også noe mere.

Firenze
bottom of page