Woman at Vineyard_edited_edited_edited.jpg

Reiser

Vi viser deg Italia som du aldri har opplevd før. I våre reisepakker kan du oppleve Franciacorta og Lago d˙Iseo på sykkel, med stopp på anerkjente vingårder. Bli med på en av våre oppsatte turer med våre kjente samarbeidspartnere Dag Otto Lauritzen og Mariangela Di Fiore, eller skreddersy din egen uforglemmelige Italiatur!

Mariangela Di Fiore.jpeg

På tur med
Mariangela Di Fiore

Mariangela Di Fiore, vinner av Brageprisen i 2021 for boken Søstre samt bestselgere med bøkene «Å ri på enhjørninger» og Camorraland. Hennes skrivekurs i Toscana og Roma er svært populære. Kokeboken "Min italienske bestemors kjøkken" er i fokus når vi presenterer matkurs i vakre Toscana. Og turen til hennes kjære Napoli. En ekte og usminket tur du ikke vil gå glipp av. 

På tur med
Dag Otto Lauritzen

Ita Travel og Dag Otto Lauritzen presenterer en tur du ikke vil gå glipp av, til nydelige Franciacorta og Lake Iseo i Italia. En tur hvor vi fokuserer på det gode liv. Sykkelturer på bilfrie veier, vingårdsbesøk, deilig matopplevelser, båttur på vakre Lake Iseo. Og selvsagt vil Dag Otto holde foredrag med masse humor. En tur med fokus på samhold og hygge. En tur som passer for de fleste

dag otto_edited.jpg
Franciacorta.jpeg

Tur til vakre
Franciacorta & Lake Iseo

Bli med Ita Travel på vår populære "Sprudletur" til nydelige Franciacorta og Lake Iseo. En tur hvor vi fokuserer på det gode liv, sprudlevin, deilig mat, opplevelser, vingårdsbesøk, fine sykkelturer og late timer ved bassenget. Den perfekte tur!

Intimkonsert med
Rein Alexander i Toscana

Ita Travel er så heldige å kunne presentere en unik musikalsk opplevelse for de som elsker det italienske. I  hjerte av Toscana vil Rein Alexander holde en Italiensk inspirert intimkonsert for et begrenset publikum. Og scenen er Villa Poggio di Gaville i Chianti. Med et slikt bakteppe vil vi få en musikalsk opplevelse det er umulig å gjenskape i en konsertsal. 

Rein Alexander
Villa Poggio di Gaville

Chianti, Toscana

Bli med oss til denne fantastisk plassen som ligger i idylliske omgivelser med trær, vingårder og olivenlunder i Chianti området. Vi bor midt i det vakreste Italia har å by på, nær Greve in Chianti, Panzano og Siena.

Skreddersydd tur

Har du ønsker om å reise til vakre Italia, men vet ikke hvor du vil reise eller hva du skal gjøre? Om du arrangerer for familie, venner eller firma kan vi bistå!

Vi i Ita Travel har god erfaring med å sette opp reiser og program for våre kunder. Ta kontakt med oss om du ønsker at vi skal skreddersy din neste tur til Italia!

På tur med Dag Otto