top of page

På tur til Italia med
Dag Otto Lauritzen

2 - 5 mai 2024 
(Utsatt til våren 2025)

 

Ita Travel og Dag Otto Lauritzen gjentar suksessen og presenterer en tur du ikke vil gå glipp av, til nydelige Franciacorta og Lake Iseo. En tur hvor vi fokuserer på det gode liv. Sykkelturer på bilfrie veier, vingårdsbesøk, deilig matopplevelser, båttur på vakre Lake Iseo. Og selvsagt vil Dag Otto holde foredrag med masse humor. En tur med fokus på samhold og hygge. En tur som passer for de fleste.

 

Vi bor på et koselig firestjerners hotell med svømmebasseng og nydelig utsikt over Lago d’Iseo. Vi vil ha hele hotellet for oss selv for å få et fint samhold i gruppen. Lake Iseo er en skjult perle mellom mer kjente Garda og Como. Området er mest kjent for vinproduksjon av "sprudlevin". Og vi snakker ikke Prosecco, men den deilige Franciacorta vinen. Italias svar på Champagne.


Vi fylte opp tre turer i 2022..
I 2024 setter vi kun opp en tur.
Begrenset plasser så meld deg på i dag.

 

Pris pr. person kr. 14.945
Depositum kr. 3.500
Restbeløp 90 dager før tur.

Inkludert

- 3 netter i std dobbeltrom 

- Gratis WiFi

- 3 x frokost

- 2 x lunsj (+ vin på vingård)

- 2 x 3 retters middag

- Guidet tur i vinkjeller m/vinsmaking

- All transport beskrevet i program

- Båttur på Lake Iseo

- Sykkel (og hjelm)

- Sykkelguider

- Foredrag med Dag Otto Lauritzen

- Norsk reiseleder fra Ita Travel

Ekstra

- Singelrom kr. 1485 (hele oppholdet)

- Oppgradert dobbeltrom med hage/terrasse
   kr. 995 pr. pers. (hele oppholdet)

Alkohol til måltider 

- EL sykkel kr. 480 pr. dag

- Turistskatt betales av den enkelte ved utsjekk

Ekstra service

- Privat transport t/r flyplass-hotell. 

- Utvide oppholdet? 

- Massasje på rommet etter endt sykkeltur

Program

Dag 1

Ankomst Italia. Innsjekk Hotel Ulivi. Ettermiddagen nytes ved bassenget. Felles Italiensk middag om kvelden i koselige Paratico.

 

Dag Otto vil selvsagt være med og presentere seg og fortelle litt hva dagene vil bringe.

Dag 2

Etter en herlig frokost setter vi oss på syklene og utforsker vinområdet Franciacorta. Med guider sykler vi langs vingårder på koselige bilfrie veier. Dag Otto vil bidra med sitt gode lynne og vil være en inspirasjon under hele sykkelturen.

 

Vingården Al Rocol er vårt endestopp. En familiedrevet vingård hvor eieren vil ta i mot oss med åpne armer. Her blir det omvisning i vinkjelleren hvor vi blir fortalt hvordan Franciacorta vinen blir produsert og kan kalle seg Italias svar på Champagne. Etter dette vil vi nyte en nydelig lunsj med viner. Etter en slik opplevelse blir vi hentet av bussen vår og kjørt trygt tilbake til hotellet.

 

Ettermiddagen nytes ved bassenget. Eller en rusletur i sjarmerende Sarnico som kan by på mange koselige butikker og (iskrem) barer. Kvelden på egenhånd.

Dag 3

Etter frokost er det tid å utforske Lake Iseo. Vi starter fra hotellet og sykler langs innsjøen en liten time. Her venter båten som tar oss over til Monte Isola, hvor Mesternes Mester ble innspilt i 2014. Og selvsagt blir det kopi av dette. Vi sykler rundt øyen, på bilfrie veier, stopper på små koselige tettsteder, noen tar også utfordringen å sykler opp til øyens høyeste punkt. En real kraftprøve for de spreke!

 

Vi samles så på en koselig restaurant hvor pizza står på menyen.. Etter endt lunsj tar båten oss på en herlig tur på Lake Iseo og tilbake til hotellet.  En time to ved bassenget frister nok de fleste etter dagens økt. Eller hva med en massasje? Før vi igjen samles til en deilig middag og foredraget med Dag Otto.


Etter foredraget og middag blir det premieutdeling for beste bilde under turen, og til den personen som har utmerket seg på andre (positive) måter.

Dag 4

Frokost og avreise.

Fly bestiller den enkelte selv. Nærmeste flyplass er Bergamo (Orio Al Serio). Norwegian flyr direkte fra Oslo, Bergen og Stavanger. Ta gjerne kontakt om dere vil reise med samme fly som reiseleder. Dette vil vi legge ut når vi har nok påmeldte til turen. Kommer dere på ulike tider/steder kan vi organiserer transport til hotellet. Kjøretid: Bergamo (Orio Al Serio) - hotel 20 min. For mer info om offentlig transport, ta kontakt.

Kontakt oss

Takk for innsendingen din!

Turer 2024

2 - 5 mai 
(turen er utsatt til våren 2025)

Når vi maks grensen på 30 personer før denne dato vil vi stenge for påmelding.

 

Når vi ikke et minimum antall påmeldte 31/1
vil turen bli avlyst.


 

Jørn Egil Andreassen

I juni 2022 var min kone, undertegnede og et vennepar med på en av Franks «På tur med Dag Otto»-runder ved Iseo-sjøen i Italia. Sømløst og proft opplegg av en dyktig reiseleder! Henting av deltakerne fra hele Norge på flyplassen var selvsagt ordnet og koordinert. Turen var godt tilpasset alle deltakernes ønsker og form, vi fikk god mat på lokale restauranter, bodde på et fint og koselig hotell, var på besøk på lokale vingårder og så var det mulighet for litt forlenget sykkeltur med «DagO2» for de som ønsket det. Supert arrangert av Frank Jensini, som selvsagt lot kunden vinne den bratte stigningen opp til Monte Isola 

Nina Skille Midtgård

På tur med Dag Otto og Ita Travel, kunne ikke vært en bedre tur. Frank er unik reiseleder- ryddig organisert og kjapp til og svare på Mail og fixer om det skulle være noe. Supert hotell, restauranter og god mat & vin, fine sykkelturer, med Dag Otto i front og 2 ekstra guider. Alt var helt på stell. Terningkast 6. Reiser gjerne med Ita Travel ved en annen anledning

Magnhild Lode Ege

Heilt fantastisk!
God mat, flotte sykkelturer og ikke minst god vin.
Vi var 20 personer fra Jæren Sportssenter som reiste, men alle ble inkludert i gruppen. Meget proft arrangert av Ita Travel og Dag Otto. Tusen takk for minnerike dager!

 
bottom of page