top of page

Villa Toscana Kyst

Eiendommen ligger på en høyde i Toscana, med spektakulær utsikt over det krystallklare vannet i Tyrrenhavet, og gir et unikt tilfluktssted for de som ønsker fullstendig privatliv og avslapning i et av de mest populære områdene i Toscana. Denne praktfulle nyrenoverte villaen er omgitt av natur, og kan skilte med tradisjonelle møbler, tidsriktig innredning og utrolig oppmerksomhet på detaljer overalt. Den har romslige utearealer som er ideelle for underholdning i stor skala, og har plass til opptil tolv gjester med seks soverom med eget bad.

Villaen er omgitt av en frodig hage, og har et stort svømmebasseng som ligger på en terrasse med utsikt over Tyrrenhavet, og er utstyrt med komfortable solsenger. Hagen har også flere utendørs salongområder for avslapning og sosialt samvær, og sjarmerende spisesteder med uteservering med grill for sammenkomster med familie og venner. Villaen har også en basketballbane, en boccia-bane og et treningsstudio.

Et reisemål i dette området er definitivt Argentario med sine kystlandsbyer, inkludert Porto Santo Stefano, Porto Ercole og Orbetello, et unik sted som ligger på en smal stripe land som strekker seg midt i en fortryllende lagune som bærer samme navn. I tråd med omgivelsene har stedets handel alltid vært på fiske, på lagunens grunne vann, kjent for sin utsøkte fisk.


Villaen ligger noen få kilometer fra Magliano, som er kjent for sine vingårder som produserer den deilige Morellino di Scansano-vinen. Byen Magliano ligger høyt på en høyde med vingårder og oliventrær midt i Grosseto Maremma. På mindre enn en time med bil kan du lett nå Grosseto, hovedstaden i regionen.

 

På mindre enn en time med bil kan du også nå Capalbio. På grunn av sin eleganse har Capalbio blitt et feriemål for eliten, påvirket av den stemningsfulle atmosfæren i gatene og det gamle slottet som dominerer dalen nedenfor. På en time og ti minutter med bil kan du enkelt komme til Saturnia, hjemmet til de berømte Saturnia Hot Springs, hvor termisk vann strømmer med en hastighet på 800 liter i sekundet ved en konstant temperatur på 37 grader, og tiltrekker besøkende fra hele verden.

Inkludert

6 soverom

1 suite bad

1 mindre bad

Stue og spisestue

Utendørs lounge

Utendørs spiseområde

Gym

Terrasse

Svømmebasseng

Basketballbane

Boccebane

TV

Vaskemaskin

WiFi

Parkering

Peis

Avstander

Porto Santo Stefano 6 km, Orbetello 16 km, Porto Ercole 18 km, Argentario 18 km, Giannutri 35 km, Isola del Giglio 35 km, Capalbio 42 km, Grosseto 51 km, Saturnia 65 km, Sovana 70 km, Pitigliano 70 km, Firenze 200 km, Pisa 200 km, Roma 152 km.

Kontakt oss

Takk for innsendingen din!

Kontakt oss

Kontakt oss idag for å høre om tilgjengelighet.

 

Oppgi "Villa Toscana Kyst" i meldingsteksten.

Bente Hovland

En fantastisk uke i Franciacorta Italia. Herlige opplevelser, sykkelturer, omvisning på vingårder, båttur, kos med bassenget, deilig mat og drikke. Rett og slett det gode liv. Alt perfekt tilrettelagt av ITA Travel. Anbefales!

Leif Buch Hansen

Det har vært en fornøyelse å bli enda bedre kjent med Frank i ITA Travel på tur i og rundt Franciacorta, Sulzano og Iseo. Alt perfekt tilrettelagt, med sykkeltur, vingårder og ikke minst båttur på Lake Iseo. Anbefales på det sterkeste.

Gro Rossebø

Flotte turer, presis og kjappe tilbakemeldinger. Frank var en super turleder som så til at alle hadde det bra. Anbefales om du elsker det gode liv i Italia.
bottom of page