top of page
Opplevelser Italia

Unike opplevelser

Franciacorta og Lake Iseo har mye å by på, og vi har satt opp en 
oversikt over aktiviteter du kan være med på.
Oppleve vinområdet på 
hesteryggen, eller på en klassisk Vespa.
Lei en italiensk sportsbil en dag og nyt herlige veier fra vinområdet til alpene. Eller hva med et matkurs, utvidet vinsmaking?
Kanskje en gåtur på vingården mens eier forteller om historien bak Al Rocol før og nå.

 

Riding

Ridetur Franciacorta

Vår strategiske posisjon gjør at vi kan dra direkte fra stallen for å ta de mest varierte rutene, fra de enkleste for nybegynnere til de lengre for erfarne ryttere. Det er den rette muligheten til å besøke panoramiske steder av historisk og naturalistisk interesse, blant over 100 vingårder i Franciacorta.

Matkurs på vingård

Hvis du elsker ekte italiensk mat, kan du lære tradisjonen til den kulinariske kulturen til Franciacorta å tilberede forretter, fersk pasta, lokalt kjøtt, typisk ost og italienske desserter. På forespørsel er det mulig å delta på teoretiske og praktiske leksjoner. På slutten vil du smake på det du har laget med viner fra vingården.

Matkurs Italia
Lei moped i Italia

Lei en Vespa

Liker du å komme tett på naturen, men samtidig ikke vil sykle rundt i Franciacorta vindistrikt? 
Da er en Vespa det perfekte valget. 
På en Vespa kan du nå over mange vingårder, komme deg kjapt inn og ut av tettsteder, parkere rett ved kafeen, og kjenne på den italienske duften som ligger i dette området.

Lei en sportsbil
 

Hva er vel bedre enn å oppleve Italienske veier i en sportsbil. Området Franciacorta og Lake Iseo ligger perfekt til ved foten til alpene. Her kan man kombinere vingårder og flatt landskap i sør til svingete alpeveier i nord. Tenk å starte med en rundtur rundt Lake Iseo, fortsette opp mot alpene, stoppe for en lunsj, før nye veier tar deg ned igjen mot Franciacorta og et glass muserede på en av fortaugskafeene som ligger langs de mange koselige småstedene.  

Leie sportsbil Italia
Vinsmaking i Italia

Utvidet vinsmaking

Gården tilbyr ulike løsninger for vinsmaking: Omvisning kjelleren med forklaring av Franciacortas metode etterfulgt av smaking av 4 Franciacorta-viner med salami, lokal ost, oliven, bruschetta, polenta.

Gåtur blant vinrankene

En lett tur, som varer i omtrent 2 timer, for å oppdage historien til familien vår og landet der vinene våre er født. En 4-trinns guidet smaksopplevelse gjennom vingårdene på vår private eiendom Al Rocol.

Veninnetur til Italia
Lei en Riva

Båttur på Lake Iseo i en Riva

Tenk deg å oppleve et fantastisk øyeblikk om bord i den mest eksklusive båten i verden: Riva Aquarama. Riva-merket ble født rett ved bredden av Iseosjøen, i Sarnico, fra genialiteten til Pietro, Serafino og Carlo Riva. Det var under ledelse av sistnevnte at i 1962 ble den første motorbåten Aquarama designet, som var blitt en legende. Guidet langs en fascinerende tur på vannet i Lake Iseo, vil du besøke de vakreste stedene som beundrer fortryllende utsikt. Med start fra Cantiere Bellini, i Clusane d'Iseo, vil en sjåfør stå til din disposisjon for å krone en luksusdag inspirert av den tidløse atmosfæren til Dolce Vita.

Golf

Tre baner, 27 hull, åtti hektar i greenen:
Franciacorta Golf Club er en av de beste golfbanene i Italia, en ekte sportsoase mellom vingårdene.
Link til Franciacorta Golf Club

Golf i Italia
bottom of page