top of page
  • Forfatterens bildeFrank Jensini

Firmatur til Italia


Firmatur Italia

Sykling og vingårdsbesøk.Planlegger ditt firma å reise på tur sammen?


Å motivere sine ansatte er viktig. Kanskje dere har nådd et mål, ønsker å markere et jubileum eller motivere for et nytt mål frem i tid? Det å være sammen utenfor jobb gir gode opplevelser, samhold og trivsel. Å reise på tur sammen med gode opplevelser skaper minner.


Ita Travel har lang erfaring innen firmaturer. Vi har ingen begrensinger når det gjelder antall deltakere på tur. Både små og store firmaer er velkommen hos oss. Vi legger vekt på at turen skal favne alle. Forskjellig alder og ulike interesser er hensyn vi tar slik at aktiviteter og opplevelser er tilpasset dette. Vårt mål er at alle skal kunne delta og være en del av fellesskapet.Vi skreddersyr, tilpasser og organiserer fra A til Å


Når et firma reiser på tur står vi for gjennomføringen fra start til slutt. Vi er til stede som norsk arrangør. Det gir trygghet. Skulle det skje noe uforutsett er det trygt ha noen å forholde seg til. Når du reiser på tur med Ita Travel er det ingen løse tråder eller ting som må avklares. Det er ordnet på forhånd slik at alle kan nyte turen å ha fokus på gode opplevelser.

Av de mest etterspurte aktivitetene vi arrangerer for firmaer er matkurs. Det betyr personlig og ekte opplevelser. Alle kan delta og ha det gøy. Det er uformelt og latteren sitter løst. Det handler ikke om å være med på kurs, men en felles opplevelse av å skape noe sammen som avsluttes med et deilig italiensk måltid. Mange har også lyst til å sykle. Vi arrangerte nylig tur for 110 personer i vakre Franciacorta, sammen med Dag Otto Lauritzen. En fantastisk tur med naturopplevelser, mange inntrykk, god mat og drikke. Og et samhold, som alle vil ta med seg videre når de kommer hjem. En tur som passer for alle. Elsykkel er også populært og gir trygghet til å gjennomføre turen for de som kanskje er usikre på egen form.


Gruppeturer

Sykling og pizza ved nydelige Lago d`Iseo.


Mer action


Ønsker man litt mer action, på 4 hjul, kan vi stille til rådighet det vakreste Italia har å by på. Fullblods sportsbiler. Et adrenalin kick de ansatte vil elske, og snakke om i lang tid. En tur i Ferrari eller Lamborghini vil garantert få blodet til å bruse. Vi tilbyr alt fra 30 minutter til en heldags tur. Tenk å cruise gjennom landskapet i Chianti Toscana eller langs innsjøen Lake Iseo. Her er det bare budsjett som avgjør hvor gøy man skal ha det.


Leie sportsbil

Hva med en tur i en av disse?


Overnatting


Avhengig av antall personer kan vi tilby hotell med svømmebasseng i vakre Franciacorta/Lake Iseo (Lombardia), vingård og- eller egen villa (Toscana) med restaurant og basseng. Igjen, her er det budsjett og lengden på oppholdet som avgjør.


Bo på en villa i Toscana.Foredrag med Dag Otto Lauritzen

Foredrag med Dag Otto i italia.

Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat. Vi står klar til å gi din bedrift en opplevelse de ansatte vil huske lenge.

Hilsen team Ita Travel

Frank og Hana i Ita Travel

Del gjerne dette med sjefen din!


397 visninger

Kommentare


Legg igjen en kommentar

bottom of page